Menu Close

Een mis bezoeken in Sagrada Familia?

Een mis bezoeken in Sagrada Familia?

Het is mogelijk om een mis bij te wonen in de Sagrada Familia, want het is een actieve katholieke kerk. Gedurende het jaar worden er internationale missen en speciale vieringen gehouden die openstaan voor het publiek.

Wanneer?

Elke zondag en op andere katholieke feestdagen wordt er in de Sagrada Familia een internationale mis gehouden door het aartsbisdom van Barcelona. Deze mis begint normaal om 9:00 uur. Je kunt de volledige kalender met missen bekijken online bekijken.

Toegang tot de mis

Toegang tot de mis is gratis, maar er is wel een beperkte capaciteit. De ingang naar de mis bevindt zich aan de kant van C/Marina en je kunt naar binnen gaan vanaf 8:30 uur, totdat de kerk vol is. Bezoekers wordt verzocht zich gepast te kleden en zich respectvol te gedragen. Niet fotograferen tijdens de mis.

Groepen van meer dan 25 personen moeten vooraf aanvragen indienen.

Hoe vroeg moet je aanwezig zijn voor een mis?

Voor een misdienst raden we aan om al zeker 2 uur voor de start (meestal 9:00 uur) aanwezig te zijn, om binnen te kunnen geraken. Toegang is nooit verzekerd en hangt af van de drukte, wat kan schommelen afhankelijk van het seizoen en Christelijke feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *